Инструменти

Малкият синеочко в Семейна къща

Социални проекти
 

Едно от децата в Семейна къща е 8-месечният Теодор. Той пристига там малко след раждането си. Хората от къщата посрещат малкия юнак с известни притеснения за здравословното му състояние в следствие на това, че е роден недоносен. Първоначално малкото момченце е физически отпаднало, през повечето време спи и трудно се храни.

Благодарение на грижите на детегледачите и уютната среда, близка до семейната, иначе крехкото мъниче успява да укрепне. Постепенно Тео започва да се храни нормално и да бъде по-активен в контактуването с околните по своя си бебешки начин. След няколко месеца в Семейна къща малкият юнак е пораснал и се чувства спокоен в своя нов дом.

Всички в къщата са пленени от погледа на синеокия красавец и неговата деликатна усмивка. Той е едно спокойно дете, което много обича да го гушкат и люлеят, а истински празник за него е, когато идват неговите мама и татко. Те са много нежни и грижовни и много му се радват. От фондация „За Нашите Деца“ се надяваме скоро Теодор да се радва на постоянен дом, както и на много нежни грижи и обич.

Медийни партньори

Партньори