Инструменти

Още едно новородено бебе настанено в любящо приемно семейство

Социални проекти
 

Фондация "За нашите деца" осигурява приемна грижа и разказва за благодарността си към Галина и Алексей.

През първите 11 месеца на изминалата 2017 година, 5 изоставени новородени бебчета бяха настанени по спешност в приемни семейства, с които работи фондация „За Нашите Деца“. Днес това се случи и с малкия Ивайло, който  благодарение на прекрасното семейство на Галина и Алексей Ангелови, няма да усети липсата на майчина и таткова ласка и ще започне своя живот както всяко друго дете – обгрижван и истински обичан.
Ивайло е изоставен веднага след раждането си – нежелан от родителите си, дребосъкът прекарва 3 месеца в отделението на болницата, чакайки своите нови мама и татко. Детенцето се ражда с проблем в развитието – едното му краче е по-слабо от другото и недобре развито. Този проблем, макар и лесно преодолим с редовна рехабилитация, би могъл да доведе до по-големи усложнения за в бъдеще, ако бъде пренебрегнат. Затова и бързото настаняване в семейство бе от ключово значение за  по-нататъшното развитие на Иво.
От фондация „За Нашите Деца“ сме благодарни на Галина и Алексей, които за пореден път отвориха дома и сърцата си за детенце, лишено от родителска обич. Семейството се грижи за деца без родители от 2012 г. и до момента е помогнало за отглеждането на 4 деца, 1 от които е върнато в биологичното си семейство, а другите 3 са осиновени. Галя и Алексей са пример за това как с много внимание, обич и грижа, всяко дете има истински шанс за свое семейство.
 

Медийни партньори

Партньори