Инструменти

Още едно птиче, за което се грижи приемен родител на фондация „За Нашите Деца“, полетя към своите нови родители

Социални проекти
 

Маргарита Танева е приемна майка, подкрепяна от фондация "За нашите деца".

Маргарита е професионален приемен родител от 2016-та година. Веднъж докато обсъждала с хората новините попаднала на информацията, че се търсят професионални родители. От този момент поема по пътя към своята нова мисия в живота, мисия, която променя съдби. „Аз винаги съм чувствала вътрешна необходимост да помагам на хората, да правя нещо добро.“, споделя Маргарита. Жената с огромно сърце преминава през обучителни курсове от експертите в Центъра по приемна грижа управляван от фондация „За Нашите Деца“и с тяхна подкрепа започва да се грижи за първото си приемно дете.

Траянка е вече третото поредно дете. По време на тези четири месеца тя се радва на всеотдайната обич на приемния си родител Маргарита. Освен това тя получава всички необходими имунизации и се развива като всяко едно добре обгрижвано детенце.

С много топлина в сърцето Маргарита предаде Траянка на новите й родители. И днес усмихната и жизнерадостна тя се събуди в нов дом, този на своите осиновители. А домът на Маргарита се подготвя за следващия, търсещ майчина ласка, мъник, който ще бъде настанен при нея.

Благодарим на Маргарита за обичта и подкрепата, които дава на всяко дете, докоснало нейното сърце и преминало през нейните любящи грижи. Благодарим и на социалния работник Мариета Божанова за неуморната съвместна работа и оказана емоционална подкрепа в точното време за приемната майка.

А на Траянка пожелаваме здраве, спокойно и щастливо детство!

Медийни партньори

Партньори