Инструменти

Кампанията на Райфайзенбанк “Избери, за да помогнеш” с приз за “Най-прозрачна дарителска програма”

16.12.2010
 

Благотворителната инициатива на Райфайзенбанк “Избери, за да помогнеш” бе определена от Българския дарителски форум (БДФ) за “Най-прозрачна дарителска програма за 2009 г.”

Церемонията “Най-голям корпоративен дарител” 2010 на БДФ се проведе на 15 декември 2010 г. за пети пореден път. Призовете отличиха социално отговорните компании в страната, които инвестират в различни значими обществени каузи. Идеята на наградите е да мотивират и стимулират българския бизнес в реализирането на дългосрочни социални проекти и едновременно с това да създават стандарти как се прави качествена и отговорна социална политика.

Тази година компаниите се състезаваха не само въз основа на финансовите данни за техните благотворителни и социални проекти в България през 2009 г., но и чрез качествата на програмите, които осъществяват в полза на обществото. БДФ връчва наградата “Най-прозрачна дарителска програма” за първи път, като призьорът Райфайзенбанк бе определен от 9 членно жури, в чийто състав влизат представители на бизнеса и големи благотворителни фондации, както и известни журналисти. Наградата бе получена от Председателя на Управителния съвет на Райфайзенбанк Момчил Андреев и от Управителя на портала Дир.бг Владимир Жеглов, който е основен партньор на кампанията.

Медийни партньори

Партньори