Инструменти

Райфайзен взе 2 награди за отговорен бизнес за дарителската кампания “Избери, за да помогнеш”

18.02.2011
 

На официална церемония вчера, Райфайзенбанк взе 2 от най-значимите награди за отговорен бизнес за 2010 година на Българския форум на бизнес лидерите за – “Инвеститор в обществото” и наградата ENGAGE, която се присъжда от Международния форум на бизнес лидерите. Банката беше отличена за Дарителската кампания “Избери, за да помогнеш 2010 г.” по време на която бяха събрани 391 540 лева в подкрепа на 30 значими проекта в областите здравеопазване, социална сфера, култура и образование, опазване на околната среда. 2945 служители на банката взеха участие в кампанията.

Статуетките бяха връчени от министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков и от Н.Пр. Стийв Уилямс, посланик на Великобритания в България.

На сайта на инициативата www.izberi.rbb.bg са публикувани резултати, новини и информация за набраните средства и за дарителската кампания “Избери, за да помогнеш”. На него ще се поместват отчетите на организациите, включени в кампанията, за това как са изразходвали дарените средства.

Медийни партньори

Партньори