Инструменти

Какво да очаквате от обновения уебсайт за дарителската ни кампания

02.11.2012
 

За четвърта поредна година стартирахме нашата дарителска кампания "Избери, за да помогнеш". В нея са включени 20 общественозначими здравни, еко, социални и културни каузи, които могат да бъдат подкрепени и финансирани от всеки, който желае. Служителите на Банката също могат да подкрепят избран от тях проект, като към всяка дарена сума, независимо от размера й, Райфайзенбанк ще добавя по 100 лв.

Тази година стартирахме кампанията с изцяло обновен уебсайт – www.izberi.rbb.bg – с нова визия и функционалности, разширено съдържание, подобрена интерактивност и много нови възможности.

Дизайнът
Новата цветна визия на сайта кореспондира с рекламната концепция на кампанията и допринася за по-лесното разграничаване на отделните категории проекти – Здравни проекти, Социални проекти, Култура и Образование и Еко проекти. Всяка от тези категории заедно с проектите, включени в нея, е представена с различен цвят и собствена икона.

Съдържанието
Сайтът съдържа информация за самата кампания от самото й създаване през 2009 г. до днес; секция с проектите от новата кампания “Избери, за да помогнеш 2012” г. по категории и архив на проектите от минали години; информация за начините за дарение; резултати от минали кампании, новини и истински лични истории, свързани с проектите.

Електронен бюлетин
Друга нова възможност за посетителите на сайта е абонирането за бюлетин с новини и информация за кампанията, който регистрираните потребители да получават по e-mail.

Подобрена интерактивност
Всеки един от проектите може да бъде подкрепен реално чрез дарение или виртуално чрез новия бутон “Гласувай”, който се намира на страницата за всеки от проектите.

Новост са и бутоните за споделяне в социалните мрежи в страниците с представените проекти, новините и истинските истории.

Подкрепете проектите, като ги споделите с вашите приятели в социалните мрежи! Нека заедно помогнем за популяризирането им!

Надяваме се, че новият ни сайт ще ви улесни значително, докато се запознавате с кампанията и новите проекти, които се нуждаят от нашата и вашата подкрепа! Всички ние можем да дарим за избран проект чрез банков превод, дарителски SMS, през Райфайзен Онлайн (интернет банкирането ни) и през Pay.Dir.bg (ситема за онлайн разплащания). Вижте повече за начините за дарение тук

Медийни партньори

Партньори