Инструменти

Безплатни прегледи на пациенти с бъбречно-каменна болест

04.02.2013
 

Сдружението на Пациентите с Бъбречно-Каменна Болест съвместно с УМБАЛ Александровска, организира Безплатни прегледи на пациенти с бъбречно-каменна болест, на които ще се определи метаболитната причина на заболяването. Прегледите ще се извършат от: 04.02 до 30.04.2013 г. в Клиника по нефрология и трансплантации на УМБАЛ Александровска. Адресът на клиниката е: гр. София, ул. „Георги Софийски“ №1.

Желаещите да се прегледат задължително трябва да се запишат предварително!

Записване за безплатни прегледи ще се извършва всеки работен ден на мобилен телефон: 0885-729-557 от 14:00 до 17:00 часа.

Прегледите са предназначени за хора с камъни в бъбреците, които все още не знаят какъв тип е бъбречно-каменната им болест, но имат оплаквания от дълго време.

На първият преглед пациентите ще бъдат прегледани и ще им бъдат назначени изследвания, необходими за определяне на метаболитната причина на заболяването- 24 часова урина и кръв.

След като си направят необходимите изследвания, пациентите ще трябва да посетят лекаря си в УМБАЛ Александровска, който с помощта на програмата CITIUS, ще определи метаболитната причина на заболяването му, ще му назначи адекватно лечение и профилактика. Само по този начин- с правилно поставена диагноза, бъбречно-каменната болест може да бъде преборена!

Ето как да намерите адреса на Клиниката по нефрология и трансплантации към УМБАЛ Александровска: Вижте по-голяма карта

Проектът за Безплатни прегледи, диагностика, изследвания и лечение за пациенти с бъбречно-каменна болест на Сдружението на пациентите с бъбречно-каменна болест участва в Кампания 2012 на дарителската инициатива "Избери, за да помогнеш". Можете да се запознаете с проекта тук

Източник: http://bkb.bg/, Сдружение на пациентите с бъбречно-каменна болест

Медийни партньори

Партньори