Инструменти

Над 280 000 лева са събрани до този момент от четвъртата благотворителна инициатива на Райфайзенбанк “Избери, за да помогнеш”

07.01.2013
 

Дарителската кампания продължава – всеки може да подкрепи проектите в кампанията на www.izberi.rbb.bg или като изпрати SMS.

284 398 лева са събрани до този момент от четвъртата дарителска кампания на Райфайзенбанк “Избери, за да помогнеш” 2012 г., като близо 70% от сумата е за здравни проекти. Средствата са набрани от лични дарения на 2400 служители на Групата Райфайзен и банката, която за всяко направено дарение е добавила по още 100 лв.

Инициативата “Избери, за да помогнеш” и дарителската й платформа продължават да бъдат активни за външни дарители – граждани и фирми, които искат да направят благотворителен жест. 24-те проекта, включени в инициативата имат за цел да решат значими проблеми от сферата на здравеопазването, социалната сфера, културата и образованието, и опазването на околната среда. Активната дарителска кампания на Райфайзенбанк продължава до края на януари 2013 г. като всеки може да подкрепи каузите, чрез дарение през сайта на кампанията www.izberi.rbb.bg или чрез SMS.

В набраната до този момент сума не са включени средствата от дарители, които са превеждали средства директно на организациите, както и даренията чрез SMS. Сайтът на инициативата www.izberi.rbb.bg ще остане активен и след публичното отчитане на набраните средства по време на кампанията, което ще се проведе в началото на февруари 2013 г. На сайта ще се поместват и отчетите на организациите, включени в кампанията, за това как са изразходвали дарените средства.

В кампанията “Избери, за да помогнеш” бяха привлечени много медии, които станаха партньори на инициативата и я популяризираха сред читателите, слушателите и зрителите си. В секция Другите за нас може да бъде проследено медийното отразяване на дарителската кампания.

Благодарим за подкрепата на в. 24 часа, Българското национално радио, Българската национална телевизия, Дарик Радио, economymagazine.bg, агенцията за външна реклама ИДЕА Комм, Нова Телевизия, Списание ОСЕМ, в. Стандарт, в. Трета възраст, в. Труд, продуцентското студио Чучков брадърс и рекламната агенция Огилви.

Медийни партньори

Партньори