Инструменти

Над 80 проекта кандидатстват за включване в дарителската инициатива на Райфайзенбанк "Избери, за да помогнеш" 2014

05.09.2014
 

Срокът за набиране на нови проекти за тазгодишното издание на дарителската кампания на Райфайзенбанк "Избери, за да помогнеш" приключи. Над 80 проекта кандидатстват за включване в инициативата, чрез която се финансират общественозначими каузи в социалната сфера, здравеопазването, културата и образованието, и опазването на околната среда.

Всички получени проекти ще бъдат оценени и включените във финалния списък ще бъдат популяризирани освен сред служителите на Групата Райфайзен в България и сред широката общественост от медийните партньори на "Избери, за да помогнеш".

Избраните каузи се финансират, като служителите на Групата Райфайзен в България правят своите лични дарения по избран от тях проект, а Райфайзенбанк добавя по още 100 лв към дарението на всеки служител. Проектите могат да бъдат подкрепени и от широката общественост, чрез системата за разплащания Pay.dir.bg, чрез онлайн банкирането на Райфайзенбанк или чрез дарителски sms.

За 5 години откакто кампанията "Избери, за да помогнеш" на Райфайзенбанк стартира, са финансирани 138 проекта на обща стойност 1 754 433 лв.

Шестата поред дарителска инициатива стартира през октомври. Тогава ще бъде отворена и благотворителната платформа за дарения www.izberi.rbb.bg за активни дарения за новите проекти, които ще бъдат включени в тазгодишното издание на  “Избери, за да помогнеш".

Медийни партньори

Партньори