Инструменти
Социални проекти

Помощ за пострадалите при земетресенията в Турция и Сирия

Обединена българска банка

 

Светът ни е крехък и може да се срине за секунда! В началото на февруари 2023 г. милиони души бяха засегнати от опустошителното земетресение в Турция и Сирия с магнитуд от 7,8 по Рихтер и последващите над 1600 вторични труса.

По данни на ООН над 5 милиона възрастни и деца остават без дом. Те имат нужда от подкрепа и сигурност, за да изградят живота си наново, доколкото е възможно. Ние не можем да останем безучастни в момент, когато толкова много души страдат без да знаят къде ще посрещнат утрешния ден.

За поредна година дарителската кампания „Избери, за да помогнеш“ започва по-рано, за да помогне на хората в нужда. Благотворителната кампания „Избери, за да помогнеш” 2023 ще помогне на засегнатите от разрушителните земетресения в Турция и Сирия – възрастни и деца. Средствата ще осигурят здравна и психосоциална помощ на пострадалите семейства, възможност на засегнатите да се върнат към нормални условия на живот във временните им домове и ще подпомогнат пострадалите деца се върнат обратно в училище. 

Вашето дарение, както и сумата, събрана от служителите и банката, ще бъдат разпределени поравно между две организации, които активно работят за овладяване на хуманитарната криза в Турция и Сирия:

Дари сега

С дебитна или кредитна карта

лв.
  • Visa
  • Verified by Visa
  • MasterCard
  • MasterCard Secure Code
*
 

Медийни партньори

Партньори