Инструменти

Стартира втората дарителска кампания на Райфайзенбанк „Избери, за да помогнеш”

20.10.2010
 

20 общественозначими здравни, социални, културни и еко каузи. На сайта www.izberi.rbb.bg всеки може да направи своето лично дарение онлайн, дарения и чрез SMS. Лица на тазгодишната кампания са Гала, Ники Кънчев, Део и Деян Донков.

Райфайзенбанк стартира втората дарителска кампания “Избери, за да помогнеш” в подкрепа на 20 общественозначими здравни, социални, културни и еко каузи. На интернет страницата на кампанията www.izberi.rbb.bg са представени тазгодишните актуални проекти на неправителствени организации, болници, Министерството на вътрешните работи, Министерството на отбраната, природни паркове и др., които се нуждаят от финансиране. Създадената интернет платформа позволява на сайта да се направи дарение директно онлайн по сметка на избрания благотворителен проект, чрез системата за разплащания Pay.dir.bg или чрез интернет банкирането на Райфайзен. Новост през тази година е възможността дарения да се правят и чрез SMS.

Служителите на Групата Райфайзен в България са включени в кампанията “Избери, за да помогнеш”, като те ще направят лични дарения по избрана от тях инициатива. За всяко направено от тях дарение, независимо от сумата, Райфайзенбанк ще добавя по 100 лв.

“Успехът на първата кампания, по време на която бяха събрани над 368 000 лв. и своите лични дарения направиха повече от 2800 от нашите служители, ни стимулира да разширим нейния мащаб, като с това се надяваме през тази година да съберем още по голяма подкрепа за значими български каузи”, коментира Момчил Андреев, Председател на Управителния съвет и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк /България/. „Второто издание на „Избери, за да помогнеш” се подкрепя от много по-широк кръг партньори и популярни личности, а чрез мащабна комуникационна кампания ще популяризираме каузите, включени в инициативата”, допълни той.

Сайтът www.izberi.rbb.bg ще остане активен и след публичното отчитане на набраните средства по време на втората кампания “Избери, за да помогнеш“, което ще се проведе в края на януари 2011 г. На сайта ще се поместват и отчетите на организациите, включени в кампанията, за това как са изразходвали дарените средства.

Медийни партньори

Партньори