Инструменти

До края на месеца се набират проекти за включване в "Избери, за да помогнеш" 2014

21.07.2014
 

Остават две седмици до изтичането на срока за набирането на новите проекти за дарителската кампания на банката "Избери, за да помогнеш". До края на месеца можете да подадете вашия проект за включване в кампанията, инициирана от Райфайзенбанк, чрез която се финансират стойностни за обществото проекти в сферите здравеопазване, социална сфера, култура и образование, опазване на околната среда. За 6-та поредна година ще стартира благотворителната инициатива, която отново ще даде възможност на редица организации, фондации, асоциации, сдружения и лечебни заведения да представят своите проекти.

Всички получени проекти ще бъдат оценени и включените във финалния списък ще бъдат популяризирани освен сред служителите на Групата Райфайзен в България и сред широката общественост от медийните партньори на "Избери, за да помогнеш".

Избраните каузи се финансират, като служителите на Групата Райфайзен в България правят своите лични дарения по избран от тях проект, а Райфайзенбанк добавя по още 100 лв към дарението на всеки служител. Проектите могат да бъдат подкрепени и от широката общественост, чрез системата за разплащания Pay.dir.bg, чрез онлайн банкирането на Райфайзенбанк или чрез дарителски sms.

За 5 години откакто кампанията "Избери, за да помогнеш" на Райфайзенбанк стартира за първи път са финансирани 138 проекта на обща стойност 1 754 433 лв.

Медийни партньори

Партньори